Ugly Aliens from Outer-Space

By Anth — 

Nadat de aliens voldoende variatie hadden, was het tijd om verder te werken aan het geheel.
De setup bestaat uit aliens die in hun UFO’s door de ruimte vliegen. Deze UFO’s zouden ook verschillen moeten vertonen, maar uiteraard ziet een ufo er uit als een ufo. De verschillen bestaan dus uit de richting waar het kanon naar wijst. Bovendien zorgde serendipiteit er nog voor dat de shuttle zelf minimale verschillen vertoonde naarmate de richting waar het kanon naar wijst. Tenslotte heb ik ervoor gezorgd dat ufo’s verschillende afmetingen zouden hebben en dat kleinere ufo’s donkerder zouden zijn dan ufo’s die groter waren. Dit met als doel een betere dieptezicht te verkrijgen.
Ook heb ik gezorgd voor een achtergrond gevuld met sterretjes van verschillende afmetingen.