NoteBox Beta Test: Ervaringen

By joren_paul — 

Tijdens het ontwerpen in NoteBox v 2.1 kwamen enkele dingen tegen die misschien nog voor verbetering vatbaar zijn:<div><ul><li>Bij het openen van gesavede ndbx bestanden zou het gemakkelijk zijn als deze vanzelf ingeladen worden in het programma, en niet gewoon het programma openen</li><li>Bij een foute verbinding tussen nodes wordt dit direct gerenderd. Soms kan dat lang duren, en dan zou het gemakkelijk zijn om dit te kunnen annuleren</li><li>Ook is het idee om de mogelijkheid te geven op een lagere kwaliteit en verschillende cores zeker interessant</li><li>Bij het samenzetten van notes zou het ook zeer handig zijn om soms een note te kunnen uitschakelen, zonder de verbinding helemaal te verbreken.</li><li>Het zou goed zijn om meer info te krijgen bij het saven, zoals een progressbar en een extentie-aanduider.</li></ul></div>