What's in your STARBUCKS coffee? (2)

By Sanne — 

Voor onze visualisatie kozen wij om te werken rond Starbucks. De bedoeling was om aan te tonen of de koffie die ze verkopen echt nog wel koffie is.<div>Op de website van Starbucks zelf waren bepaalde voedingswaarden te vinden, deze hebben wij dan gebruikt om onze poster te maken.</div><div>Wat we eerst hebben gedaan is de kleur van de kopjes laten variëren naargelang de hoeveelheid calorieën, m.a.w. hoe bruiner het Starbucks kopje, hoe ECHTER de koffie.</div><div>In de volgende stap hebben we gekozen om de kopjes op te delen in twee verschillende soorten: ‘gewone’ koffie en Frappucino’s (ijskoffie).</div><div>Dan hebben we bij elke soort nog aparte waarden toegevoegd, die aangeven hoeveel vet of proteïnen zo’n drankje bevat. Zo kan je ze onderling vergelijken.</div><div>Tests met de verschillende bekers en de voedingswaarden zijn hier te zien.</div><div>
</div>